Frivillig

Paletten er et brugerstyret hus, hvor frivillige hænder hjælper med at skabe aktivitet i centret. Hovedparten af vores hold er drevet af frivillige, og i caféen hjælper frivillige til i køkkenet, bag disken og med at rydde af.

Der er også frivillige, der hjælper til ved arrangementer, hjælper med små opgaver i huset, passer haven og kører på udflugt med vores dejlige minibus.

Har du lyst til at være frivillig, eller har du en idé til en aktivitet, du gerne vil drive, er du meget velkommen til at henvende dig til vores aktivitetsmedarbejdere Kate og Kimie.

 

Luk alle
Åbn alle

Kom med i vores nystartet fællesskab for cafévært og værtinder. Her får du, som frivillig mulighed for at sætte dit præg på vores hyggelige café. Opgaverne her kan være alt fra at pynte cafébordene med årstidens blomster, snakke og hygge vært(inder) med caféens gæster, hjælpe til med salg, kassebetjening, små rengøringsopgaver og indretning af caféen. Her er mulighederne mange og vi er altid åbne for at nye ideer. Caféen er åben fra 08:30-16:00 og kl. 08.30-15:00 om fredagen. Du kan købe dagens varme ret samt smørrebrød fra kl. 11:30-13:00 hver dag.

Har du lyst til at hjælpe til i caféen kan du kontakte Paletten på 41 32 06 12

Kunne du tænke dig at være med i et spisefællesskab for seniorer? Så har du her muligheden for at give en hånd med når Café Smag fire gange årligt åbner dørene for 40 spisende gæster. I Café Smag hjælper frivillige f.eks. med til at byde velkommen, lave velkomstdrinks, dække bord og tage opvasken. Derudover er der en frivillig bordvært ved hvert bord.

Har Café Smag fanget din interesse kan du kontakte Paletten på tlf. 41 32 06 12 og mail: aktivitetscentret@hvidovre.dk

Har du lyst til at komme med på hønseholdet og passe vores små søde dværghøns Daisy og Madonna? Opgaverne, som frivillig på hønseholdet, er fordring og sikrer rent vand i drikkebeholderne, lukke hønsene ind og ud, udskiftning af halm og man må også gerne nusse med dem. Det siges at de er ved at være tamme. Som bonus – så får du gratis æg med hjem til søndagsbrunchen eller æggekagen.

Vi er ved at samle en flok venner af huset, som vi kan kontakte når der er arrangementer af forskellig karakter. Melder du dig som frivillig vil du med jævne mellemrum blive spurgt om du kan give en hånd med til et arrangement. Opgaverne kan være at hjælpe til med borddækning, opstilling af stole, opvask, bordpynt, barbetjening, klargøring af mad mv. Man kan altid takke nej, hvis man er forhindret i at give en hånd med. Det er et fællesskab, hvor vi gør det fordi vi har lyst og for at have det sjovt og hyggeligt sammen.