Frivillig

Vil du være frivillig i Aktivitetscentret?

Aktivitetscenteret er et brugerstyret hus, hvor frivillige hænder hjælper med at skabe aktivitet i centret. Hovedparten af vores hold er drevet af frivillige, og i caféen hjælper frivillige til i køkkenet, bag disken og med at rydde af. Der er også frivillige, der hjælper til ved arrangementer, hjælper med små opgaver i huset, passer haven og kører på udflugt med vores dejlige minibus.

 

Du kan starte din egen aktivitet
Har du lyst til at være frivillig, eller har du en idé til en aktivitet, du gerne vil drive, er du meget velkommen til at henvende dig til vores aktivitetsmedarbejdere Kate og John.

 

Du er velkommen til at kigge forbi for en snak om de forskellige muligheder, ligesom du også kan ringe til aktivitetsmedarbejderne på tlf. 4132 0613 eller 4132 0614.

 

Vil du være frivillig husven?

Frivillig i cafeen:

Har du lyst til at lave frivilligt arbejde med stor social kontaktflade har vi altid plads på vores caféhold, hvor du kan hjælpe til som frivillig i caféen og i køkkenet et par timer om ugen. Du kommer i kontakt med mange af centrets brugere og vil opleve stemningen på en anderledes måde.

 

Håndværkervenner:

Du kan også træde til som frivillig i vores kælderværksted og hjælpe brugerne i gang med værktøj og maskiner, der venter på instrukser fra en sikker hånd, ligesom du kan hjælpe med praktiske små opgaver i huset.

Havevenner:
Er du flyttet fra hus i lejlighed og savner et sted at bruge dine grønne fingre, så har Aktivitetscenteret en dejlig have, hvor du kan være med til at passe og præge havens udtryk.

 

Kontakt aktivitetsmedarbejderne, hvis du vil høre mere om muligheden for at blive husven.