Aktiviteter

Aktivitetscenteret har en række forskellige aktiviteter på alle hverdage, lige fra gymnastikhold over kreative sysler, for eksempel keramik- og glashold og træ- og metalværksted, til computerundervisning. Du kan se de enkelte hold på holdoversigten, hvis du klikker på Holdoversigt i venstre side af browseren.

Hvis du har lyst til at være med, så kig forbi på det tidspunkt, hvor holdet mødes, og tag en snak med holdlederen. 

Holdaktiviteterne er brugerdrevet og der er ingen tilmelding. Du møder bare op. 

Vil du gerne starte et hold op, eller er I en gruppe, der mangler lokaler til et eksisterende hold, så kontakt os venligst. Du kan henvende dig på kontoret eller ringe til os. Du kan finde kontaktoplysninger, hvis du klikker her. Vi står gerne til rådighed med vejledning og en snak.

Det er gratis at deltage i aktiviteterne. Du betaler selv for forbrug af materialer, fotokopier og lignende på de forskellige hold.

 


 

                                                          Står du over for nogle alvorlige livsudfordringer?

Savner du nogen at tale med?

– måske en præst?

 

Nogle gange kan det være godt at tale med en uvildig person omkring de tanker og følelser, man går og tumler med. Den slags samtaler kalder præster for ”sjælesorg” – det betyder ”omsorg for sjælen” – og de kan handle om alt muligt mellem himmel og jord:

  • ·om tab og sorg
  • ·om drømme og håb
  • ·om trosspørgsmål
  • ·om sygdom
  • ·om ensomhed
  • ·om børnebørnene
  • ·om …..

 

Præster er ikke ”problemknusere”, men samtalepartnere som lytter og støtter, og som har tavshedspligt. Alle præster tilbyder sjælesorgssamtaler – også præsterne ved kirkerne her i Hvidovre Kommune. Og hver tirsdag kl. 11.30-12.30 træffes sognepræst Mette Ladefoged i Aktivitetscenteret. Ugens øvrige dage er det muligt at ringe til hende på tlf. 23 30 55 03 og få en snak eller en aftale om en samtale på et andet tidspunkt.

Mette taler med folk med – og uden! – enhver form for tro, og hjælper også gerne med at kontakte andre præster, imamer, rabbinere osv., hvis man ønsker det.