Husets historie & vision

Vores historie

Siden oktober 1994 har Aktivitetscentret dannet fysiske rammer for fællesskaber og sociale aktiviteter blandt pensionister og efterlønnere i Hvidovre kommune.

Gennem tiden har vi lagt hus til mange gode samtaler, uanset om det har været ved billardbordene, på gymnastikholdene, i datastuen eller under en frokost i caféen.

Her mere end 25 år efter åbningen summer aktiviteterne stadig fra alle kroge. Det er blot at slentre en tur gennem det rummelige hus for at mærke det, fra caféen i den ene ende til haveudgangen i den anden. 

Fra starten af har huset været brugerstyret med et brugerråd, der har medindflydelse på, hvad der sker i huset. Du kan følge brugerrådets arbejde gennem rådsreferaterne, der er tilgængelige her på hjemmesiden. Brugerrådet har en postkasse i Aktivitetscenteret, hvor du kan skrive direkte til rådet med spørgsmål eller forslag til aktiviteter i huset. 

 

Vores visioner

  • ŸMed udgangspunkt i brugernes ønsker og behov at etablere og gennemføre aktiviteter, socialt samvær, der kan medvirke til at øge brugerens muligheder for aktiv hverdag med udnyttelse af egne ressourcer og tidligere erfaret viden
  • ŸAt forny, fastholde og afholde aktiviteter, der styrker samværet mellem brugerne af Aktivitetscentret
  • ŸAt gennemføre aktiviteter i tæt samarbejde med brugergruppen og medarbejderne
  • ŸAt sikre et bredt samarbejde i kommunen gennem udlån af lokaler samt øvrige faciliteter i Aktivitetscentret, når disse ikke benyttes af Aktivitetscentrets brugere.