Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik.

Klik "her" for at se vores cookiepolitik.

 

Menu

Menu Juli

 

Man 1

Biksemad med spejlæg

Tirs 2

Stegt kylling med mormorsalat

Ons 3

Fiskefilet m. persille

Tors 4

Ribbensteg med surt

Fre 5

Flanke steak med kartoffelsalat

 

Man 8

Hakkebøf med bløde løg

Tirs 9

Spareribs m. coleslow

Ons 10

Kalvefrikasse med kartofler

Tors 11

Kylling i grøn karry med ris

Fre 12

Køpke m. tzatziki

 

Man 15

Kotelet m. sennep

Tirs 16

Frikadeller med varm kartoffelsalat

Ons 17

Skipperlabskovs med purløg

Tors 18

Hamburgerryg m. stuvede spinat

Fre 19

Kalvelever m. blødeløg

 

Man 22

Krebinet med sommerkål

Tirs 23

Snitzel med dreng

Ons 24

Kyllingelår med surt

Tors 25

Kalvetyksteg m. kartofler

Fre 26

Stjerneskud med slik asparges

 

Man 29

Gordon Bleu

Tirs 30

Kåldolmer m. kinakål

Ons 31

Vitello Tonnato (kalv med tun)