Månedens menuplan

                Menuplan for november 2020

 

Mandag d.02/11

Skinke Mignon med melon, avokadosalat og Karrykartofler 

Tirsdag d.03/11

Bagt marineret laks med bagt peberfrugt og spidskål               

Onsdag d.04/11

Æggekage med kylling bacon og sprøde grønsager

Torsdag d.05/11

Lasagne med hakket oksekød og middelhavsgrønt

Fredag d.06/11

Flankesteak med bagt tomat fennikel salat og hvidløgsdip

Mandag d.09/11

Schnitzel med grillet grønt og Perlebyg

Tirsdag d.10/11

Mortens aftens and

Onsdag d.11/11

Ris pilaf med oksekød og raita

Torsdag d.12/11

Græske bøffer med rødbede-tzatziki og ovnkartofler

Fredag d.13/11

Brændende Kærlighed med jordskokker

Mandag d.16/11

Kalkunfarsbrød med Spinat

Tirsdag d.17/11

Indisk inspirerende Gryderet

Onsdag d.18/11

Millionbøf med mos

Torsdag d.19/11

Svinekoteletter med grønsager fritter og Chilifraiche

Fredag d.20/11

Stegt kyllingebryst med nye kartofler og friske ærter

Mandag d.23/11

Kalveculotte med estragonkartofler hvidløgsdip og grønsager

Tirsdag d.24/11

Torsk i Krydret Tomat-olivensauce

Onsdag d.25/11

Svinekød i sursød sauce

Torsdag d.26/11

Wok ret med oksekød & grønt i Østerssauce

Fredag d.27/11

Tei Yaki-kylling med grønsagsnudler

Mandag d.30/11

Svinemørbrad med svampe og grønsager