Månedens menuplan

                Menuplan for marts 2021

 

Mandag d. 01/03

Pork Wellington

Tirsdag d.02/03

Torsk i fillodej med pesto & æble       

Onsdag d.03/03

Tacoskaller med okse

Torsdag d.04/03

Gryderet

Fredag d.05/03

Bulgursalat med Kylling

Mandag d.08/03

Vikingegryde

Tirsdag d.09/03

Stegte sild med Persillesauce & Kart

Onsdag d.10/03

Chili con Carne

Torsdag d.11/03


Medister

Fredag d.12/03

Forloren Hare

Mandag d.15/03

Kyllingelår i marinade m/ grønt

Tirsdag d.16/03

Laks med sesam & Citron

Onsdag d.17/03

Flæskesteg med abrikos- og Timianfyld

Torsdag d.18/03


Helstegt mørbrad

Fredag d.19/03

Koteletter i fad

Mandag d.22/03

Kalvefrikasse

Tirsdag d.23/03

Fyldte Tarteletter med Rejer & Asparges
Onsdag d.24/03               Kylling Koma
Torsdag d.25/03 Deller med sauce
 Fredag d.26/03 Mørbradbøf med bløde løg & Champ i flødesauce 
 Mandag d.29/03 Hakkebøf i fad med krydret tomat/flødesauce
 Tirsdag d.30/03 Fiskelasagne med salat 
 Onsdag d.31/03  Biksemad med spejlæg & Rødbede