Nye akiviteter

Her kan du læse lidt om de nye hold/tilbud du finder nede i Aktivitetscentret

- Tirsdag er der åbent op for endnu et Keramik hold. Holdet er i tidsrummet 10.00-13.00. Har det interesse kan du henvende dig til holdlederen Lis og hører nærmere.

 

- Tirsdag tilbyder folkekirken og præsterne i Hvidovre Kommune sjælesamtaler. Hver tirsdag i tidrummet 11.30 - 12.30 kan du finde sognepræst Mette Ladefoged her i Aktivitetscentret. Alle samtaler er underlagt folkekirkepræsternes udvidede tavshedspligt, som gælder, når et menneske søger samtale med en præst.

 

- Onsdag er det nu muligt at benytte sig af tilbuddet "Seniorcafe" i tidsrummet 13.00-14.00.

Forbyggelseskonsulenterne i Hvidovre Kommune tilbyder nu åben Seniorcafe her i Aktivitetscentret.

Har du spørgsmål til din seniortilværelse eller har du brug for at tale med en uvildig person omkring alvorlige livsudfordringer, er du velkommen til at møde op onsdage mellem kl. 13.00-14.00 og få en samtale med en af forbyggelseskonsulenterne.

 

- Den 4. torsdag i måneden er det muligt at få vejledning om forskellige sociale ydelser så som: folkepension, boligydelser, testamente, fremtidsfuldmagter mm.

Per vil hver 4. torsdag i måneden sidde klar i datastuen her i huset i tidsrummet 13.00-15.00, hvor han forhåbentlig kan gøre dig lidt klogere på ovenstående.

 

- Fredag er der grundet stor interesse åbnet endnu et stolegymnastikhold med Anker. Dette hold kører i tidsrummet 11.15 - 12.00.